Yksivuotiaat

syn2

Nyt on koko mutsipoppoo saavuttanut maagisen yhden vuoden rajan, ja kaikki pikkuiset ovat saaneet yksivuotislahjansa. Viime perjantaina vietimme viimeisiä yksivuotissynttäreitä leikkipuistopiknikillä. Sää oli mitä parhain; aurinko paistoi ja oli lämmintä. Olen kunnostautunut porukan valokuvaajana ja minua pyydettiin ottamaan toisesta synttärisankarista kuvia. Kuvista tuli yllättävän hyviä, ja yksivuotiaan äiti oli tyytyväinen. Ehkä minun pitäisi harkita ammatinvaihtoa :)

syn1

syn3

syn4

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: