SnadiStadi

snadi1

Vielä vuosi sitten en olisi uskonut, että jonakin päivänä istun SnadiStadin pallomeressä pikkutyyppi sylissäni. Ajattelin aina, että tuollaiset hupipuistot ovat sellaisia paikkoja, joihin en lastani vie. Miksi en, sitä en osaa sanoa. Se nyt vain kuuluu kategoriaan ”Lapseni syntymäpäiviä ei tulla koskaan viettämään Mäkkärissä”. Katsotaanpa sitten kymmenen vuoden päästä, onko päätökseni pitänyt.

snadi3

snadi2

Ruoholahden SnadiStadi on iso paikka, jossa on tekemistä vaikka millä mitalla. Siellä on mm. liikennepuisto, elokuvateatteri, disco, hiekkalaatikko, erilaisia pomppulinnoja, liukumäkiä ja kiipeilyalueita. Alle neljävuotiaille on oma alueensa, mutta lopulta me löysimme itsemme isompien leikkialueelta. Olihan siellä kuitenkin paljon mielenkiintoisempi ja isompi liukumäki kuin pienempien puolella. Sitä oli ihan huippukivaa laskea äidin sylissä. Pallomeri oli jostakin syystä tosi pelottava paikka.

snadi7

snadi5

snadi4

SnadiStadissa on myös kahvio, josta saa ruokaa niin pieneen kuin isoon nälkään. Ostoskojuja en kyllä olisi kaivannut, sen voisi mielestäni poistaa. Kyseessä on kuitenkin lasten leikkipuisto, ei kauppa. Mutta kaipa se raha on jostakin saatava.

Oikein mukavat pari tuntia hupipuistossa vierähti, mutta hyvällä säällä ulkoleikkipuistosta löytyy kyllä ihan yhtä lailla aktiviteetteja. Sadepäivän pelastajaksikaan en paikkaa kutsuisi, koska kastuu sitä kuitenkin matkalla. Sen verran kivaa tuntui kuitenkin olevan, että emmeköhän mekin vielä tulla näissä hupipuistossa jonkun kerran vierailemaan. Onko jollakin kokemusta HopLopista, eroaako se jotenkin SnadiStadista?

snadi6

snadi8

1 kommentti

  1. Tuota paikkaa en tiennytkään! Kiitti vinkistä! Ei ole Punavuoresta turhan pitkä matka tuonne.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: