PMMP yksityiskeikalla

Joudun nyt luistamaan periaatteestani ”Max. 10 kuvaa per postaus”, koska en pysty valitsemaan vain kymmentä työpaikan kesäjuhlissa ottamistani kuvista. Joten pahoittelen :)

_MG_3351

Kesäjuhlat pidettiin upeassa Furuvikin kartanossa, Paraisilla, tai oikeastaan kartanon kauniissa puutarhassa. Mukaan oli kutsuttu suuri joukko asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. (Vaikka olenkin hoitovapaalla, olen päässyt aina mukaan kaikkiin työpaikan juhliin.) Ennen Furuvikiin saapumista pääsimme katsomaan Paraisilla sijaitsevaa kalkkikaivosta, joka on Pohjoismaiden suurin avolouhos. Louhos on 150 metriä syvä, ja ajoimme louhoksen reunalla kulkevaa tietä. Bussin ikkunasta otetut kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta voin kertoa, että louhos oli aika vaikuttava näky. Yllättävin oppaan kertoma asia oli, että louhoksen pohjalla pidetään konsertteja; mm. Tom Jones on esiintynyt siellä :)

_MG_3361

_MG_3373

_MG_3374

_MG_3327

_MG_3333

Kalkkiin Villa Furuvik liittyy siten, että se on rakennettu vuonna 1906 kodiksi Paraisten Kalkkivuori Oy:n vuorineuvos Emil Sarlinille, joka asui kartanossa 50-luvulla asti. Sen jälkeen kartano on ollut yhtiön edustuskäytössä.

Vuorineuvoksen aikana Furuvikissa on ollut Versailles’n tyylinen puutarha labyrintteineen, pensasaitoineen ja geometrisine kuvioineen, mutta 70-luvulla puutarhaa muutettiin. Nykyään se  kuuluu Suomen vanhimpiin ”vanhojen ruusujen” ruusutarhoihin. Puutarhassa on vesiputous ja suihkulähde, ja kartanolta aukeaa huikeat näköalat merelle. Furuvik olisi varmasti upea paikka häiden viettoon.

_MG_3332

_MG_3364

_MG_3338

_MG_3384

_MG_3360

_MG_3389

Kun miljöö on kunnossa, ihmiset iloisia, ruoka hyvää ja ilma mitä parhain, sanoisin, ettei paljon paremmaksi voisi laittaa. Mutta ainahan voi pyrkiä täydellisyyteen. Meidän kesäjuhlien kohokohta oli PMMP:n yksityiskeikka. En ole mikään suuri PMMP-fani, mutta täytyy sanoa, että bändi osaa kyllä viihdyttää. Oli mahtava keikka, ja onhan heillä ihan hyviä biisejäkin, pakko myöntää.

_MG_3516

_MG_3402

_MG_3426

_MG_3409

_MG_3432

_MG_3433

_MG_3453

_MG_3511

Suuri ihmisjoukko tarkoittaa yleensä sitä, että aikataulut venyvät, ja takaisin Helsinkiin päästiinkin lähtemään vasta puoli yhdentoista aikoihin. Mikä tarkoittaa sitä, että olin kotona joskus puoli kahden maissa. Onneksi olin saanut sovittua, että saan nukkua aamulla vähän tavallista pidempään. Sain siis vapaavuoron pikkutyypin aamutoimista.

Oli kyllä kivat juhlat, ja on mukavaa, että tapaa työkavereita aina silloin tällöin hoitovapaankin aikana. Ei tule sitten ihan yllätyksenä kaikki uudet työkaverit, joita on puolentoista vuoden aikana taloon tullut.

_MG_3469

Illan paparazzi-asuni: Punaiset housut by Vila, musta paita by Camaieu, musta pikkutakki by H&M ja valkoiset tennarit by Converse. Ja kaulakoruna Canon EOS 40D :)

_MG_3569

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: