Tiki 4 Kids

Piipahdettiin pikkutyypin kanssa viime lauantaina Torikorttelissa järjestetyssä Tiki 4 Kids -hyvätekeväisyystapahtumassa. Saatiin pääsylipun hinnalla ilmainen Viking Linen risteily Tukholmaan, mutta se jää kyllä käyttämättä, koska pelkät ateriat ja aamiaiset olisivat tehneet ilmaisesta matkasta 180 euron hintaisen. Plus kaikki se raha, mitä Tukholmassa olisi päivän aikana mennyt. Toki sitä voisi syödä kahvilassa vain jonkun sämpylän ja nauttia hytissä taxfree-viiniä (totta, se taitaa olla kiellettyä), mutta me nyt päätimme, että ei tällä kertaa. Joten jos joku haluaa ”ilmaisen” risteilyn, niin täällä olisi yksi tarjolla. Se on voimassa 14.10. asti la-to -lähdöillä.

tiki2

Itse tapahtuma oli oikein kiva. Oli ongintaa, kasvomaalausta, prinsessaleikkejä, pomppulinna, satunurkkaus, hassu iso koira ja vaikka mitä. Tapahtuman tuotto meni lyhentämättömänä Hurstin Laupeudentyö ry:n kautta vähävaraisten lasten perheille ruoka-apuna. Eli vaikka en nyt risteilylle päässytkään, niin ainakin tein hyvää.

tiki

2 kommenttia

  1. Mulle vois kelvata jos kukaan muu ei vielä ole varannut. Mistä laiva lähtee ja onko se semmonen kaksi yötä laivalla, päivä maissa? :) Olen jo pari vuotta haaveillut Tukholmasta kun en ole siellä käynyt kun joskus ihan lapsena, josta en siis muista mitään. :D

    1. Kiva, jos kelpaa. Laiva lähtee Helsingistä ja on tosiaan kahden yön reissu. Laitan sulle viestiä :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: