Lentokoneita bongaamassa

lento1

Piipahdettiin eilen lentokentän Starbucksissa. Minähän en kahvia juo, mutta onneksi tarjolla on teetä ja mehuja. Mies ottaa aina saman juoman, Java Chip Frappuccinon. Kylmää kahvia ja suklaahippuja kermavaahdolla ja suklaakastikkeella. Huh. Varmaan ihan hyvää, jos tykkää kahvista.

Lähtiessämme huomasin kyltin lentokentän näköalatasanteelle ja kävimmekin katsomassa muutamat laskut ja nousut. Pikkutyyppi oli tosin enemmän kiinnostunut Starbucksin pillistä. Ja jei, meillä seisotaan jo muutama sekunti ilman tukea. Vielä kun olisi tuota rohkeutta riittävästi ottaa ne ensimmäiset askeleet.

lento2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: