DIY lelulaatikko

lelu1

Mikäköhän nyt on, kun koko ajan tekisi mieli tehdä kaikenlaisia DIY-juttuja? Sohvapöydästä jäi lautaa, joten visioin niistä tosi hienon lelulaatikon. Yllättäen visio ei ihan täydellisesti taas kohdannut todellisuutta, mutta on se nyt ainakin sellainen, mitä ei muilta löydy.

lelu5

Etukäteissuunnittelu olisi näissä DIY-jutuissakin aika tärkeää, mutta kun on sellainen pitää-tehdä-heti-kaikki -tyyppi, niin eihän sitä nyt mitään kerkeä suunnittelemaan. Muuten olen tyytyväinen laatikkoon, mutta laudat olisi pitänyt laittaa niin, että pitkällä sivulla olisi ollut ns. ehjä seinä, nyt sivulaudat näkyvät vähän tyhmästi edessä. Mutta tällä mennään. Ai joo, ja kansi on eri lautaa, joten öljyvaha tarttui siihen vähän eri tavalla. Joten tuloksena on hitusen tummempi harmaa. Ei minusta puuseppää tulisi :)

lelu4

lelu2

Laatikossa on pienet huonekalurenkaat ja saranoilla avautuva kansi, ja pikkutyyppi oppi kyllä heti avaamaan ja sulkemaan kannen. Eikä edes jättänyt sormia väliin.

lelu3

Seuraavaan DIY-projektiin onkin jo ostettu tarvikkeet.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: