On siinä toppahaalaria

Tässä pari päivää sitten tuli mieleen, että pikkutyypille pitäisi varmaan ostaa jossakin vaiheessa talvivaatteita. Niitä pakkasella pidettäviä. Kun ei silloin varmaan enää riitä farkut ja villatakki. Eikä se varmaan enää siinä lämpöpussissakaan viihdy. Ja kohtahan se jo menee päiväkotiinkin. Apua. Mitä vaatteita lapsi tarvitsee talvella? Itse pärjää sukkahousuilla farkkujen alla ja käsiinkin riittää villatumput. Eikä sillä pipollakaan niin väliä, kunhan se on musta ja peittää korvat.

Päätinpä sitten hieman tutkia eri vaihtoehtoja. Toppahaalari taitaa olla se ainoa oikea vaihtoehto, joten lähdin siitä. Jessus, mitä hintaeroja. Maksaako joku oikeasti 200 euroa haalarista? No juu, on se varmaan tosi hyvä (lue: joku tosi trendimerkki). Itse olen miettinyt Polarn O. Pyretin haalaria, vaikka jotenkin ajattelen aina, että POP on aika kallis. Mutta jouduin yllättymään; Reima on vieläkin kalliimpi.

Toppahaalarin lisäksi toki tarvitaan mm. pipo, hanskat ja haalarin alle puettavat vaatteet, joten kokosin POPin ja Reiman itseäni miellyttävät vaihtoehdot tähän. Sitten kun joku vielä taikoisi vähän lisää rahaa pankkitilille.

pop

reima

muut

Kuvat:

Polarn O. Pyret
Reima
POMPdeLUX
Ticket Outdoor
Kuopus
Punavuoren peikko

4 kommenttia

    1. Siellä varmaan olis kyllä. Mä oon vaan niin tosi huono ostamaan käytettynä :)

  1. Mä oon niin antikiinnostunut näistä ulkovaatteista, mutta vinkkaan vaan että me ostettiin tuo Ticketin BabyBaggie huimaan 66,25€ hintaan alennusmyynnistä. Kannattaa siis olla ainakin puoli vuotta etukäteen liikkeellä ;) Kaappiin jääneet vikaostokset saa aina myytyä voitolla eteenpäin :D

    1. Kyllä mä keväällä vähän kattelin alennusmyynneistä, mutta en jotenkin osannut vielä ajatella, että mitä kokoa pikkutyyppi talvella olisi. Joten eipä tullut ostettua. Toivotaan, että ei tule vielä pitkään aikaan kylmä, niin ehkä alennusmyynnit kerkee alkamaan uudestaan :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: