Kissojen yö

kyo1

Kävimme perjantaina Korkeasaaren Kissojen yössä. Ajateltiin, että kun viime vuonna käytiin siellä aika myöhään, joskus kahdeksan jälkeen, voisi tänä vuonna mennä aikaisemmin, jos vaikka niitä kissoja näkyisi enemmän. Virhe.

kyo2

kyo3

Kuuden jälkeen lippujono oli niin pitkä, että olisi kestänyt tunnin päästä portista sisään. Onneksi nykyään internetistä saa kaiken, joten ostimme jonoon päästyämme liput netistä, ja liput puhelimessa poistuimme jonosta ohittaen kaikki muut. Korkeasaaren pitäisi mainostaa lipun nettiostomahdollisuutta paljon näkyvämmin, sillä jonoa ohittaessamme kuulimme pariinkin otteeseen kiroilua pitkästä jonotuksesta. Muutamille sanoimmekin, että kannattaa ostaa liput netistä, mutta tiedä sitten ottivatko suosittelua vastaan.

kyo10

kyo4

Emme olleet siis tosiaan ainoita, jotka olivat päättäneet mennä katsomaan isoja kissoja kuuden aikaan. Väkeä oli niin paljon, että vaunuilla eteneminen oli hidasta eikä eläimiä paljon nähnyt lasi-ikkunoiden edessä olevien ihmismassojen takaa. Leijonan ja tiikerin näimme viiden metrin päästä, ja lumileopardikin hengasi korkeuksissa puuhun rakennetulla tasanteella. Pikkutyyppi otti kyllä kaikista eläimistä ilon irti. Leijona oli ihan ”hii-hii”, ja lumileopardikin sai suosionosoituksia ”koi-koi”.

kyo11

kyo9

kyo5

Itse taisin tällä kertaa nautiskella enemmänkin kuohuviinistä ja hienoista näkymistä kaupunkiin.

kyo7

kyo6

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: