DIY roikkuva vaaterekki

tanko4

Pikkutyypin vaatteet ovat Ikeassa ostetussa laatikostossa, mutta ne ovat siellä aina miten sattuu, joten halusin tehdä asialle jotain. Tai oikeastaan halu tuli vasta sen jälkeen, kun löysin Pinterestistä kuvan roikkuvasta vaaterekistä. Halusin heti meillekin sellaisen.

tanko2

Vaaterekki on todella helppo ja edullinen tehdä. Ostin K-raudasta (kun en jaksanut lähteä Bauhausiin) pyöreää puutankoa ja sahasin siitä 40 centin pätkät. Tankojen päihin porasin reiät, joiden läpi sujautin mustaa narua. Tankojen alapuolelle tein naruun solmun, jotka pitävät tangon oikeassa kohdassa. Valkoiset pöydän jalat ruuvattiin seiniin ja narut kiinnitettiin jalkojen päissä oleviin reikiin ruuveilla. Jalat menevät nyt kuitenkin vaihtoon, koska ne tuovat jotenkin mieleen vessan. Meillä on melkein 3,5 metriä korkeat huoneet eikä tarpeeksi korkeita tikkaita, joten kattoon poraaminen ei onnistunut. Voi olla, että päädymme lopulta kuitenkin kattokoukkuihin, jotta rekki olisi oikeasti roikkuva.

tanko5

tanko3

Hintaa tälle lastenvaaterekille tuli noin 20 euroa. Plus 12 euroa henkareista, jotka olin ostanut jo aikaisemmin. Niitä pitääkin ostaa vielä lisää, jotta kaikki ovat samanlaisia.

3 kommenttia

  1. Päivitysilmoitus: Pikkutyypin huone | Ääniala
    1. Kiitos! On kyllä ollut kovassa käytössä :)

      Puutanko on 2cm paksuista, niihin mahtuu hyvin tuollaiset lastenhenkarit.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: