Putkileikki

puisto1

Pikkutyypin lempipaikka leikkipuistossa on liukumäki. Sitä voisi laskea mahalleen vaikka koko päivän. Välillä vähän harmittaa, kun joku toinen tulee mukaan ja nousee juuri nenän edestä portaita ylös. Silloin pitää äidin muistuttaa, että muutkin lapset saavat laskea liukumäkeä ja jokainen menee vuorotellen.

Liukumäkeä pitää toki joka kertaa yrittää mennä myös ylöspäin. Viime viikolla löytyi myös uusi lempipaikka, putki, jota oli kiva kontata edestakaisin. Kukkuu, äiti sanoi aina toisessa päässä, ja se vasta oli hauskaa.

puisto3

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: