Farkkupoju

farkut1

Varmaan ne muutamat lukijat, joita blogillani taitaa olla, tietävät, että en esittele pikkutyypin vaatteita kovinkaan usein. Tällekin postaukselle pikkutyyppi luultavasti sanoo isompana, että ”kuvasit sitten mun takapuoltani”. Sorppa, äiti pahoittelee. Mutta kun nuo Polarn O. Pyretin farkut ovat niin pehmeät ja söpöt. Vähän vielä pitkät, mutta lahkeiden kääntämiseen olen itsekin tottunut. Ainoa asia, jonka tekisin toisin, on tuo valtavan kokoinen musta logoläpyskä housujen takana. Se tuntuu vähän kankealta muun pehmeyden keskellä.

farkku3

Nemokin halusi esitellä omaa hienoa turkkiaan.

farku2

farku4

Pikkutyyppi syö nykyään cashew-pähkinöitä, suoraan purkista tietysti.

farkut5

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: