Suomen kaunein kattaus

kattausAjattelin osallistua Arabian Suomen kaunein kattaus -kisaan omalla kattauskuvallani. Tyhjensin pöydän pikkutyypin vesipullosta, puolikuolleesta viherkasvista, kynttilätuikusta ja pähkinäkulhosta. Putsasin pöydän kankaisella keittiöpyyhkeellä ja asettelin astioita tyyliin ”näin meillä aina syödään”. Meiltä löytyy Arabialta mm. 24h:ta ja Kareliaa, joten sain mukaan vähän uutta ja vanhaa. Ja tokihan Suomen kauneimpaan kattaukseen kuuluu ripaus luontoa, muovisen tottakaai, ja kun nyt Halloweenkin on tulossa, kurpitsa pöydällä on kuin piste i:n päällä.

Joo, siis enpä muista, koska olisin viimeksi kattanut pöydän. Siis oikeasti kattanut. (Huomaa myös kuinka hienosti aterimet ovat, missäköhän ajatus on ollut.) Aamupalalla pöydässä on pikkutyypin puurolautanen ja muovinen vesipullo sekä oma lautanen ja teekuppi jossakin sivussa, jotta pikkutyyppi ei kumoa kuumaa teetä päälleen. Lounaalla sama homma toistuu, vesipullon lisäksi pöydällä saattaa olla maitokuppi ja makaroneja siellä täällä.

Ehkä joskus voisi panostaa ja laittaa pöydälle vaikka pöytäliinan, mutta se olisi kyllä aika pian likainen, koska pikkutyyppi tykkää syödä käsin. = ruokaa on pöydällä ja lattialla eli kaikkialla muualla kuin lautasella. Toki minusta on mukavaa istua hienosti katettuun pöytään, mutta itselleni hyvä ruoka on kuitenkin tärkeämpää kuin se, miltä pöytä näyttää. Kynttilöistä en kuitenkaan koskaan luovu.

Mutta en nyt sitten osallistu tuohon kisaan, annan voittomahdollisuuden paremmin osaaville :)

%d bloggaajaa tykkää tästä: