Mies valkoisessa puvussaan

Muistaakohan kukaan Richard Claydermania? Maailmankuulua romanttista musiikkia esittävää pianistia, joka ainakin silloin 80-90 -luvulla pukeutui valkoiseen paitaan, rusettiin ja pukuun, ja hymyili hurmaavasti. Taitaa olla minun romanttisen melodisen musiikin tykkääminen peruja noilta ajoilta, sillä meillä oli kotona pianistin levyjä ja opettelin myös itse pianolla sen ajan hittibiisin Ballade pour Adelinen.

Pari viikkoa sitten kävellessäni ratikkapysäkin ohi, huomasin pylväässä konserttijulisteen. Mitä? Richard Clayderman konsertoi Suomessa! Whaat! Ihan paras lahja its… eikun siis äidille, joka täyttää 60.

Mieheni nauroi, kun kerroin meneväni konserttiin. No, onhan se tietyllä tavalla vähän koomista. Tai ei minun mielestäni tietenkään. Sitä paitsi Richard on syntynyt samana vuonna kuin äitini, joten mikä voisi olla parempi lahja kuin päästä kuuntelemaan pianistia, jonka levyjä on itsekin kuunnellut silloin 30 vuotta sitten. Aion vielä kaiken lisäksi yllättää äitini, hän ei tiedä, että olemme tulossa Turkuun tänään.

Istun siis tällä hetkellä Turun Logomossa kuuntelemassa tuota lapsuudenajan pianistia, toivottavasti iloisesti yllättyneen äitini vieressä.

Clayderman on julkaissut tänä vuonna uuden levyn, ja myös Ballade pour Adelinesta on tehty uusi video. Nauttikaa te siitä, minä nautin tästä livenä :)

Ja jotta ei pääsisi unohtumaan, kuinka charmikas Richard oli silloin kauan kauan sitten. Saman kappaleen video vuodelta XYZ:

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: