Linnasta raunioksi

linna1

Pikkutyyppi ei selkeästi arvostanut äidin rakennustaitoja, koska hieno linna oli raunioina hetkessä. Meillä harrastetaan nykyään muutenkin aika paljon kokoa-tuhoa/tyhjennä-täytä -leikkejä. Kohteena voi olla mikä vain, paperiroskiksesta kirjahyllyyn duploja unohtamatta. Onhan se toki hyvä juttu, että tuhoamisen jälkeen osataan myös järjestää, mutta toisinaan paperiroskiksen sisältö lattialla vähän kiristää hermoja. Pitäisi vain muistaa, että pikkutyypillä ilonaiheet ovat niin pieniä ja tavallisia. Asioita, joista ei oikein enää itse osaa iloita.

linna2

linna3

linna4

linna5

linna6

linna7

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: