Viha-rakkaussuhde

max1

Max Factorin luomiväreissä on käytettävyysongelma. Tai sitten niitä ei ole tarkoitettu säilytettävän meikkipussissa. Tai sitten kyseessä on käyttäjäosaamisongelma.

max2

Jokainen luomiväri, jonka olen merkiltä ostanut, on hajonnut jossakin vaiheessa. Ensin hajoaa muovinen kansi, se murtuu puoliksi, pysyen kuitenkin vielä yhtenä kappaleena. Mutta sen jälkeen luomiväri ei enää pidä itseään koossa ja vähän ajan kuluttua purkissa on kasa pieniä paloja, jotka keijupölyn tavoin leviävät ympäristöön. Yritä siinä nyt sitten ensinnäkin meikata ja toiseksi pitää sekä meikkipussi että kädet puhtaina. Ei onnistu. Todella ärsyttävää. Ei siinä mitään, jos luomiväri olisi jo loppumaisillaan, mutta hajoaminen tapahtuu siinä vaiheessa, kun väriä on jäljellä vielä noin 70 %.

max3

Todella raivostuttavasta ongelmasta huolimatta Max Factorin luomiväri on kuitenkin suosikkiluomivärini, joten ostan aina uuden hajonneen tilalle. Ehkä pitäisi uskoa tässä kohta reilun kymmenen purkin hajoamisen jälkeen, että kannattaisi vaihtaa merkkiä. Mutta kun ei ne muut… Mietin vain, että olenko oikeasti ainoa, jolla on kyseinen ongelma, koska Max Factor ei ole muuttanut purkkia millään tavalla?

max4

2 kommenttia

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: