Nalle Nappisilmää katsomassa

nalle7

Paljon on muuttunut asiat puolessa vuodessa. Maaliskuussa Helsingin kaupunginorkesterin kummilapsiprojektin järjestämässä konsertissa oli rauhallista, musiikista pystyi nauttimaan ja kuvatkin olivat onnistuneita. Viime viikolla, puoli vuotta ikää lisää ja yksi kävelytaito opittuna, ei ollutkaan enää niin rauhallista. Kyllä pikkutyyppi hetkittäin istui paikoillaan ja kuunteli, mutta sain kyllä välillä pitää käsistä kiinni, jotta pienet jalat eivät olisi vieneet kohti kalliita soittimia. Ihanan hellyyttävää on kuitenkin taputustaito, sillä pikkutyyppi alkoi ihan itse taputtaa aina, kun musiikki loppui.

nalle2

Konsertissa kuultiin suurimmaksi osaksi samoja kappaleita kuin keväälläkin, mutta joitakin uusiakin oli otettu ohjelmistoon. Värilliset huivit taisivat kuitenkin tällä kertaa viedä voiton niin musiikista kuin Nalle Nappisilmästäkin, sillä huiveja keräiltiin innoissaan.

nalle1

nalle5

nalle4

nalle3

nalle6

nalle8

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: