Keltainen ja sen eri sävyt

_MG_4550

Keltainen taitaa olla tämän syksyn ja ensi kevään ”The Väri” ainakin lastenvaatteissa. Myös luonto on tällä hetkellä aivan keltainen – korostusvärinä on käytetty vihreän ja punaisen sävyjä. En yleensä jaksa kantaa kameraa mukana tavallisilla päivärattailuilla (painaa ihan tuhottomasti kassissa ja tekee rattaista epätasapainoisen), mutta kai se kuuluu asiaan laittaa jotain muistiin tästä upeasta väriloistosta. Vaikka ensi syksynä loisto on varmaan ihan yhtä hieno.

_MG_4538

_MG_4548

_MG_4535

Piipahdimme aamulla leikkipuisto Linjassa enkä ollut ollenkaan valmistautunut siihen, että liukumäki ja maa olisi kostea. Siinä vaiheessa, kun pikkutyyppi veti märkää liukumäkeä etu- ja takaperin, tumput ja haalari märkinä (eikä tietenkään ollut varahanskoja mukana), ja minä olin jokaisen laskun jälkeen putsaamassa toisen vaatteita, tajusin, että nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, kun ei enää pysty kontrolloimaan vaatteiden puhtautta. Eikä edes pitäisi. Leikki-ikäinen lapsi tulee likaamaan vaatteensa enkä voi sille mitään. Joten ostoslistalle ilmestyi samantien kunnon vedenpitävät hanskat ja leikkimiseen tarkoitettu haalari. Koska haluan pitää tuon Reiman viime keväänä ostetun haalarin ”kaupunkihaalarina”, vaikka se ei kovin kauaa enää pikkutyypille menekään.

_MG_4530

_MG_4534

Pikkutyyppi ei ehkä niin välittänyt luonnon kauneudesta, mutta harakka oli kiinnostava.

_MG_4545

_MG_4555

_MG_4554

_MG_4565

_MG_4564

_MG_4563

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: