Kaupungin makein punainen Porsche

porsche_3

Ainakin äid… pikkutyypin mielestä. Ihan vielä eivät jalat yllä lattialle, joten Porsche kulkee työntäen takapuskurista. Tai sitten istutaan kyytiin ja äiti työntää. Pärryttelin kuin formula-auto, kun mentiin eteenpäin ja piippasin peruuttaessa, ja pikkutyyppi oppi sitten sen piippauksen. Piip-piip, kun pitäisi päästä punaisen auton kyytiin.

porsche_4

porsche

porsche_2

Auto on Porsche Design Studion suunnittelema ja sen sponsoroi pikkutyypin Espoon mummo. Auton kanssa sopii mainiosti Turun mummin sponsoroima punainen Grand Prix Monaco -paita, suoraan Monacosta. Kyllä pikkutyypin kelpaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: