Ohut, rapea creppi

crepes_1

Piipahdettiin lauantaina pikkutyypin toppahaalariostosten lomassa Narinkkatorilla, jonne ranskalaiset ja italialaiset torikauppiaat olivat tulleet vierailulle ihanine herkkuineenn.

Torikojuissa oli mm. juustoja, oliiveja, salamia, erilaisia makkaroita, makeisia, leivonnaisia sekä aitoja uunituoreita ranskalaisia leipiä, suoraan ranskalaisesta leipomoautosta. Me pysähdyimme ostamaan creppejä, niitä ihanan ohuita lättyjä. Tuli ihan mieleen toissa talven Ranskan reissu, creppejä kun tuli sielläkin syötyä. Oma valintani oli Nutella-kookos, mies valitsi täytteeksi Grand Marnier -likööriä. Pikkutyyppi oli myös heti käsi ojossa; miten voi tuon ikäinen osata valita aina sen makean, kun suolaistakin olisi tarjolla (kädessä oli pala patonkia, mutta se tietysti heitettiin pois, kun creppiä oli ”tarjolla”).

crepes_3

crepes_2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: