Blossa 13

blossa

En ole glögin ystävä. Juon sitä, kun tarjotaan, mutta kotona meillä harvemmin glögiä on, vaikka mies sitä varmaan joisikin. Ostan kuitenkin joka vuosi pullon Blossan glögiä, koska tuo pullo nyt vain on yleensä niin kaunis. Niin tänäkin vuonna. Olen säilyttänyt tyhjät pullot vuodesta 2008 ja nyt tämä hieno punainen 13 pääsee muiden joukkoon.

Blossassa on se ongelma, että se on, no, glögiä, mutta sen lisäksi Blossa on yleensä vähän liian viinamaista omaan makuuni. Vuonna 2011 se maistui kahvilta, ei siis hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka ei muutenkaan pidä kahvin mausta.

Tämän vuoden Blossa on saanut makunsa ruusunmarjasta ja vadelmasta, ja ensimmäistä kertaa vuosiin pystyin juomaan kupillisen siitä jopa hieman nauttien. Ehkä se oli tuo vadelman makeus. No, luulenpa kuitenkin, että jatkossakin joku muu saa juoda glögin, ja minä ihastelen vain itse pulloa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: