Tanskalainen Bolia

PB015232

Tukholman reissulla löysin aivan mielettömän ihanan sisustus-/huonekalukaupan. Olisin varmaan voinut ostaa sieltä kaiken. Kyseessä on tanskalainen Bolia, jolla on liikkeitä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Heidän missionsa on olla innovatiivinen kodinsisustamisen asiantuntija, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman huippulaadukkaita designhuonekaluja edulliseen hintaan. Bolian suunnittelutiimi suunnittelee huonekaluja ja sisustustarvikkeita periaatteella ”otetaan huomioon Skandinaavinen muotoiluperinnne, mutta lisätään siihen vähän jotain uutta”. Bolialla tätä suunnitteluperiaatetta kutsutaan termillä ”New Scandinavian Design”.

PB015234

PB015230

Laatu kyllä näkyi Södermalmilla sijaitsevassa liikkeessä. Ja hinnatkin olivat sellaisia, että mies ihmetteli, miten sohvan voi saada niillä hinnoilla. Minä taisin kiinnittää kyllä enemmän huomiota kaikkeen pieneen ihanaan (ja turhaan) sisustushärpäkkeeseen kuten tuohon suloiseen miniautoon.

PB015233

PB015235

Harmi, että Bolian verkkokaupasta ei saa tilattua kuin isoja huonekaluja eikä niitäkään ilmeisesti toimiteta maarajojen ulkopuolelle. Pitää ehkä ottaa seuraavalla kerralla enemmän rahaa ja isompi laukku mukaan.

PB015236

Bolia löytyy verkosta monesta paikkaa.
Verkkosivut ovat kauniin visuaaliset.
Vimeossa on muutama hauska alennusmyyntivideo.
Soundcloudista löytyy myymälöissä soitettua musiikkia.
App Storesta saa ladattua Bolian iPhone-applikaation, jolla voi mm. kokeilla, miltä Bolian sohvat näyttävät vaikka omassa olohuoneessa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: