Tukholman ostokset

lyhdyt1

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, ihastuin tanskalaisen Bolian liikkeeseen Tukholmassa enkä ihan tyhjin käsin päässyt sieltä pois. Ei kuitenkaan mitään isoa; vain pari tuikkukynttilälyhtyä ja tulitikkurasia. Ne vain huusivat nimeäni, joten en voinut jättää niitä hyllyyn. Huomasin vasta kotona kuittia katsoessani, että olin saanut niistä vielä alennuksenkin, joten yhteishintaa näille ostoksille tuli noin 25 euroa. Ei paha. Nämä olivatkin sitten ainoat ostokset koko reissulla. Tai no, myönnetään, ostin minä yhden karkkipussin laivan tax-freesta.

lyhdyt_2

lyhdyt_3

lyhdyt_4

lyhdyt_5

Uuden akun ja laturin kameraan sain tilattua viikonloppuna Duracelldirect.fi:stä ja se tuli parissa päivässä Lontoosta kotiovelle toimitettuna, joten nyt voin taas ottaa kunnon kuvia. Se hyvä puoli Olympuksen minijärkkärissä tosin oli, että se ei paljoa painanut. Mutta kyllä se parempi kuvanlaatu kevyen painon voittaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: