Pinaattiletut

Tein tälle viikolle ruokalistan. Joka päivä jokin muu ruoka kuin ”makaronia ja jauhelihakastiketta”. Listalla oli pinaattiletut, kikhernepihvit, uunipaprikat, risotto, kukkakaaligratiini ja cannelonit. No, arvaatte varmaan, että en ihan saanut tehtyä kaikkia. Jotenkin tämä viikko on mennyt niin hujauksessa, ja joka ilta on ollut jotain menoa, joten en saanut aikaiseksi kuin pinaattiletut. Ja sitä makaronia ja jauhelihakastiketta. Pinaattiletut olivat hyviä (vielä parempia seuraavana päivänä), ja onneksi ne maistuivat myös pikkutyypille.

Ensi viikolla uusi yritys.

pinaattiletut

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: