Sotkusta syntyi isänpäiväkortti

_MG_4998

Meillä tehtiin perjantaina jotakin, mitä en olisi ajatellut ikinä tapahtuvan. Meillä sotkettiin oikein urakalla. Teimme pikkutyypin kanssa isänpäiväkorttia, sormiväreillä. Tai no, pikkutyyppi teki, minä yritin kuvata tapahtumaa sotkematta kameraani.

_MG_5003

Pikkutyyppi nauroi ja läiskytteli väriä ympäriinsä, ja väriä sai paperin lisäksi paita, hiukset, lattia ja seinät. Vähän oli näköjään kameraankin roiskahtanut, mutta se onneksi lähti hyvin pois. Pikkutyyppi on kyllä muuttanut omaa suhtautumistani siisteyteen. Ennen olisin kieltänyt tuollaisen sottaamisen, mutta pienen lapsen riemu on jotakin niin kaunista katseltavaa, että ihan vapaaehtoisesti otin sormivärit esiin ja yritin vain peittää lattian suurimmilta vahingoilta.

_MG_5010

_MG_5023

_MG_5030

Kun tarpeeksi kauan oli tungettu kättä syvälle väripurkkiin ja läpsytelty paperiin väriä, suljin väripurkkien kannet yrittäen samalla estää pientä sotkuista tyyppiä juoksemasta ympäriinsä. En tietenkään ollut tarpeeksi nopea, ja naurunkiljahdusten säestämänä valkoiseen eteisen mattoomme ilmestyi muutama pieni punainen jalanjälki. Enkä edes hermostunut vaan kaappasin pikkutyypin syliini ja laitoin suihkun alle! Ei ole aikoihin eletty :)

_MG_5013

Marimekon bodystä ei väri pesukonepesunkaan jälkeen lähtenyt kokonaan, ja pikkutyypin jalkoihinkin jäi sen verran väriä, että mies kysyi onko pikkutyyppi saanut mustelmia. Mutta hauskaa oli ja hienon kortin saimme aikaiseksi.

_MG_5039

_MG_5032

_MG_5040

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: