Puinen kamera

Meillä kotona valokuvataan paljon, ja äiti kameran takana alkaa olla pikkutyypillekin aika tuttu näky. Ajattelin, että olisi hauskaa ostaa pikkutyypillekin oma kamera, sellainen leikkiversio. Ja koska en haluaisi itse ostaa muovileluja kotiin, piipahdin etsy.comissa katsomassa, josko sieltä löytyisi puisia kameroita. Ja niitähän oli. Oli eri värisiä, eri muotoisia, eri puusta tehtyjä, personoituna ja jopa instagram-kamera löytyi.

Nämä kuusi pääsivät listalta jatkoon ja aionkin tilata jonkun näistä. Ihan kaikkia Etsyssä olevia kameroita ei toimiteta Suomeen, mutta näillä valituilla kameroilla on toimitus myös tänne rapakon taakse. Hinnoissa on mukana toimituskulut.

kamera_5

kamera_2

kamera_1

kamera_3

kamera_4

kamera_6

Kuva 1, Kuva 2, Kuva 3, Kuva 4, Kuva 5, Kuva 6

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: