Bloggers’ Inspiration Day

Huhhuh. On se vaan niin, että kun äiti saa vapaaillan, seuraava päivä ei ole kovin kiva. Vähän oli eilen hitaampaa menoa.

_MG_5650

_MG_5520

Lauantaina olin siis elämäni ensimmäisessä bloggaajatapahtumassa, Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Dayssa. Tapahtuma järjestettiin Koffin puiston tuntumassa, Kiltakellarissa. Paikkahan on jo lounasaikoihin upea, mutta kaikkein valojen kanssa tila oli todella kaunis. Valokuvausolosuhteet sen sijaan eivät sitten niin kovin helpot olleetkaan. Pari hyvää vinkkiä hämäräkuvaukseen sain valokuvaaja Matti Sulannon valokuvaustunnilta, mutta niinkuin Matti sanoi, pimeässä ei vain hyviä kuvia tule.

_MG_5528

_MG_5555

Kävin myös blogitunnilla, jossa muutamat, minulle tosin tuntemattomat, bloggaajat vastailivat askarruttaviin kysymyksiin. Kuulemma mm. kommentointi blogeissa on vähenemässä, kun blogeja alkaa olla niin paljon. Ja koska kaikilla on kiire, parhaiten lukijat saa mukaan Instagramin ja Facebookin kautta. Pitänee ehkä itsekin sitten laittaa se Facebook -sivu pystyyn.

_MG_5526

Päivä oli kovin tuotteistettu. Paikkalla oli mm. VAASAN, jonka uusia RuisNachoja pääsimme maistelemaan. Seesami ja Merisuola -nachot olivat omat lempparini. Instumentariumin pisteellä sai kokeilla silmälasikehyksiä ja otattaa itsestään kuvan valituilla laseilla. Kalevala Koru esitteli korujaan ja minä hain heiltä illan Inspiration Blog Awardseihin upeat lainakorut. Cloetta tarjosi bloggaajille säkit täynnä uutuuskarkkeja. Jotain muoti- ja kauneusjuttujakin paikalla oli, mutta ne eivät niin itseäni kiinnostaneet.

_MG_5542

_MG_5558

Suurimman vaikutuksen minuun teki Plantui, joka on uudenlainen yrttien ja salaattien kotipuutarha. Mielettömän hieno Plantui näytti ihan ufolta; kaikki ne valot ja pienet kolot, joihin pieni kasvatettava kapseli laitetaan. Plantuin suunnittelija on kuulemman muotoilija, joten ei ihme, että laite oli kaunis. Plantui tulee myyntiin maaliskuussa ja minua ainakin kiinnostaisi kovasti testata, saisinko yrtit pysymään siinä hengissä.

_MG_5561

_MG_5600

Oli käsittämätöntä tajuta, kuinka paljon pelkästään Indiedaysissa on bloggaajia. Suomihan on aivan pullollaan omaa blogia pitäviä ihmisiä. Ei ihme, jos kaikille ei riitä lukijoita. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä oikeasti on suosittujen blogien suosion takana. Siihen yrittivät vierailevat ruotsalaiset blogitähdet Angelica Blick ja Andreas Wijk (joita en tietenkään tiennyt entuudestaan) vastata, mutta enpä tiedä tulinko yhtään viisaammaksi. Toki oli valtavan hienoa nähdä ihmisiä, jotka ovat tehneet bloggauksesta oikein kunnolla päivätyönsä. Ja faneja heillä näytti riittävän; kamerat kävivät ja yhteiskuvia otettiin.

_MG_5637

_MG_5632

_MG_5628

Ilmaista ruokaa ja juomaa riitti kaikille.

_MG_5552

Tunsin itseni välillä vähän ulkopuoliseksi. Toisaalta kuuluin joukkoon Inspiration -bloggaajana, mutta minun pientä blogiani tuskin kukaan siellä tunsi. Porukka näytti kovin nuorelta, ja suurin osa varmastikin oli muotibloggaajia. Illan gaalassa juttelin muutamien bloggajien kanssa (siitä toinen postaus), ja keskustelu oli kyllä hedelmällistä. Jotain muutoksia täytyy siis ehkä itsekin blogin sisältöön tehdä.

_MG_5617

Tapahtuman jälkeen tutustuin ratikkapysäkillä Heijastuspinta-blogin Mariaan. Kiitos Marialle, olitkin ainoa, jonka kanssa päivällä juttelin.

_MG_5646

Mukaan bloggarit saivat goodiebagin, joka sisälsi yhteistyökumppaneiden kassiin valitsemia tuotteita. Ja tuo Cloettan kassi! On ainakin karkkia seuraavaksi kuukaudeksi.

_MG_5656

_MG_5659

Kuvia tuli otettua paljon, niin päivällä kuin illalla, joten illasta tulee ihan oma postauksensa.

2 kommenttia

  1. Oli kiva tavata (muistatko?) illan juhlahumussa! Kivoja kuvia olet saanut räpsittyä päivätapahtumassa, jään odottamaan innolla iltapostaustakin! :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: