Inspiration Blog Awards

_MG_5790

Nyt jatkoa lauantaiseen blogijuhlaan. Illalla oli tosiaan Blog Awards -bileet Klaus K Livingroomissa. Lähdin sinne viime tipassa ja ajattelin olevani myöhässä, mutta mitä vielä, jouduin jonottamaan melkein puoli tuntia sisään. Tästä hieman kritiikkiä, sillä järjestäjillä oli kuitenkin tieto osallistujamäärästä, joten narikan täyttyminen ei voinut olla yllätys. No, onneksi sain juttuseuraa Aamukahvilla-blogin Henriikasta ja hänen ystävästään, ja aika meni vähän nopeammin kuin jos olisin yksin tärissyt kylmässä.

_MG_5729

_MG_5734

Olen käynyt Klaus K:ssa viimeksi silloin, kun se vielä oli pelkkä Ahjo. Nykyään tila on suurempi, yläkerran entinen Ilmatar on valjastettu myös bilekäyttöön. Palloilin aluksi aika kauan yksikseni ja otin kaikenlaisia hölmöjä yksityiskohtakuvia. En ole sellainen ihminen, että tartun ensimmäisen vieressäni olevan ihmisen käteen ja alan jutella. Jossakin vaiheessa törmäsin vielä Henriikkaan ja päivällä tapaamaani Mariaan, mutta he lähtivät aika pian palkintojen jaon jälkeen pois, joten jäin vähän niin kuin tyhjän päälle. Avoin baari varmisti sen, että kädessäni oli lasi koko ajan, ja täytyy sanoa, että se kyllä tuntuikin sitten seuraavana päivänä. Juoman lisäksi pientä sormiruokaa oli riittämiin.

_MG_5754

_MG_5738

_MG_5747

_MG_5748

Minä tunnistin joukosta vain muutamia bloggaajia. En oikeastaan lue muotiblogeja, joten katselin vain mielenkiinnolla kaikkia nuoria hienoissa juhla-asuissaan. Ollapa vielä kaksikymppinen :) Ei vaan, on ihan kiva olla tietyllä tavalla jo vähän enemmän ”elämää nähnyt”.

_MG_5751

Hauskaa tuntui kaikilla olevan ja monet ovatkin blogeissaan jo hehkuttaneet kuinka mahtava ilta oli. Siitä olen kyllä samaa mieltä. Tunnelma oli kohdillaan, ihmiset kauniita ja juomaa riitti. Yhdessä vaiheessa sitten vain istahdin Oma koti valkoinen -blogin Miia viereen ja juttelimme siinä hetken. Ja sitten siihen tupsahtivat jostakin Hullaannu ja Hurmaannu -blogin Johanna siskonsa kanssa sekä Pieniä unelmia – Elämän murusia -blogin AnuElina. Heidän kanssaan vietinkin sitten illan siihen asti, kunnes AnuElina lähti jatkamaan juhlimista muiden tuttujensa kanssa. Minä päädyin Johannan ja hänen siskonsa Helsinki-oppaaksi, mikä tarkoitti sitä, että ohjasin heidät ensin kulman taakse baariin jatkoille, sen jälkeen lähimpään hampurilaismestaan ja sieltä ratikalla hotellille, joka oli kotimatkani varrella.

Kiitos ihanat tytöt seurasta, teidän ansiostanne en tuntenut itseäni ulkopuoliseksi ja sain vähän enemmän irti illasta kuin jos olisin ollut vain seinäkukkasena.

Tässä vielä muutama kuva illan juontajista ja voittajista.

_MG_5765

Illan juontajat.

_MG_5763

Sisustus-sarjan voittajat Aleksi R (3) ja Sisustus ja Sepustus (jaettu 1).

_MG_5776

Kauneus-blogien voittajat Saara Sarvas (1), Plusmimmi (3) ja Karkkipäivä (2).

_MG_5794

Ruotsalaiset tähtibloggaajat Angelica Blick ja Andreas Wijk jakoivat muoti-sarjan palkinnot.

_MG_5797

Muotipuolen voittajat Vogue Is Only Paper (2) ja Julia Toivola (3)

_MG_5799

Lifestylen voittajat Anna hearts you (2), Annika O (1) ja naaG – not an average Guy (3)

6 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Tunnelma välittyy hyvin.

  ps. oon itse samanlainen – en mene helposti juttelemaan tuntemattomille edes tollasissa tilaisuuksissa. Jotenkin se ei vaan tunne luonnistuvan.

  1. Kiitos! Vähän haastavat valot oli, mutta tunnelman välittyminenhän se tärkeintä onkin :)

   Luulisi, että tässä iässä tuo ihmisiin tutustuminen olisi jo helpompaa, mutta ei kai sitä omalle luonteelleen mitään voi :)

 2. Heippa itsellesi,

  olipa kiva törmätä ja jutellakin. Me oltiin kyllä niin vähän juhlatuulella, että hävettää. Kun olisi ollut joku toinen päivä, niin olisi minustakin saanut laadukkaampaa seuraa haha. Kivaa syksyä, toivottavasti nähdään taas!

  1. Ihan sopivalla juhlatuulella te olitte :) Toivottavasti loppuilta oli mukava!

 3. Hei kaunokainen! <3 Ihana oli tavata kasvotusten ja tulinkin kurkkaamaan blogiasi kuten lupasinkin. Kaunis blogi sinulla ja visualisesti se on todella huoliteltu ja rauhallinen. Tykkään kovasti ja lisään sinut bloglovinin lukulistalleni. :)

  Tunnelmallista viikkoa! <3

  1. Heippa! Kiva, että muistit, ja tykkäät, vaikka ainakaan vielä ei paljoa mitään sisustusjuttuja ole. Mutta ehkä tosiaan alan postaamaan jossakin vaiheessa myös siitä aiheesta :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: