Väännän, käännän ja tyhjennän

mauste_2

Kyllä se voi pippurimyllykin olla mielenkiintoinen, kun vaan osaa katsoa oikealta kantilta. Pikkutyyppi rakastaa kaikkea mitä voi vääntää, pyörittää ja laittaa erilaisiin koloihin. Hän myös tykkää harjoitella sorminäppäryyttä asettamalla erilaisia esineitä mitä pienimpiin reikiin. Ja ne tyhjennä-täytä -leikit. Kuinkahan monta kertaa teepussirasia on aukaistu, vedetty teepussit lattialle, heitelty niitä ympäriinsä ja kasattu yksitellen takaisin rasiaan? Joka päivä monta kertaa. Niinhän sitä sanotaan, että kertaus on opintojen äiti. Toisto tässä tapauksessa.

mauste_1

2 kommenttia

    1. Nämä keskittymistä vaativat tehtävät kyllä tekevät pikkutyypistä vielä entistä suloisemman. Vaikka itse sanonkin :) Yleensä alahuuli on vielä mutrulla, aivan kuin se auttaisi paremmin keskittymään :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: