Olohuone aamulla ja päivällä

Olen miettinyt jo pitkään, että pitäisikö minun postata kuvia kodistamme. En kuitenkaan oikein tiedä, onko se sellainen, että joku siitä jotain inspiraatiota saisi. Omasta mielestäni koti toki on kaunis, mutta eikös sisustuskuvissa kodin pitäisi olla aina siisti ja järjestyksessä. Kun kotona on taapero, kaksi kissaa ja mies, jolle tärkeämpää ovat hyvät hetket kuin järjestys, (ja minä, joka yritän epätoivoisesti pitää järjestystä yllä), ei lopputulos välttämättä ole aina sellainen, että sitä haluaisi maailmalle esitellä.

Hyvinä päivinä olohuoneemme näyttää tältä.

koti_1

Löydä kolme liikkuvaa kohdetta. Kissat ovat missä sattuu, pikkutyyppi leikkii sohvalla ja lattialla on suht vähän tavaraa. Legoja ei ole näköjään vielä tänä aamuna kaadettu lattialle. Ikkunan edessä on jakkara, jota pitkin pikkutyyppi kiipeää katselemaan paloautoja. Patterilla on supertyylikäs kissojen lämpönukkumapaikka. Oikeasta kulmasta löytyy kissojen raapimalauta. Että kuka nyt tällaisesta kuvasta jotain inspistä saisi :)

Kuvassa näkyy myös nykyinen bloggauspisteeni, lattialla sohvapöydän ääressä. Ja selkä kiittää.

Ja sitten se normaali näkymä. Legot ja kirjat ovat vallanneet lattian, pöydän ja sohvan. Viltti on lattialla, äidin nuotteja pöydällä.

sotku_2

Ja kun työhuonetta ei ole, toisinaan sohvapöydältä löytyy mm. printteri. Ja lattialta roskia leluina pitävä pikkutyyppi kissoineen.

sotku_1

Ai juu, ja nuo johtokasat.

sotku_3

Että oikeasti, haluaako joku nähdä lisää?

2 kommenttia

  1. Joo! Enemmän näitä oikeita koteja kuin vartavasten siivottuja ja järjesteltyjä!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: