Joulukalenteri ja Facebook

Olen hurahtanut askarteluun. Siis todella hurahtanut. En tiedä johtuuko se pikkutyypistä vai siitä, että askartelu on terapeuttista. Eilen sain askartelutarviketilaukseni Creative Companysta, ja avasin laatikkoa kuin lapsi jouluna.

Huomenna, kun jouluun on tasan kuukausi, alkaa blogihistoriani ensimmäinen joulukalenteri. Mikä siis tarkoittaa sitä, että joka päivä jouluaattoon asti pääsette katsomaan yhteen joulukalenteriluukkuun. Kalenterista löytyy enimmäkseen erilaisia tee-se-itse -juttuja. Koska jostain syystä sormet nyt vain syyhyävät papereiden, huopien ja saksien kimppuun, luvassa on ainakin joulukoristeita ja joululahjavinkkejä. Toivottavasti saatte niistä ideoita omaan jouluunne. Tai jos ette, toivottavasti tykkäätte katsella, mitä täällä öiden pimeinä tunteina väkerrän :)

Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa siis huomenna kello 9.00.

Ai niin, ja Ääniala löytyy nyt myös Facebookista, koska sellainen kai kuuluu asiaan. WordPress on alustana todella hyvä, mutta siitä puuttuu Bloggerin lukijalistatyyppinen ominaisuus. Joten käykäähän klikkaamassa Facebookin tykkää -nappulaa :)

facebook-ruutu

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: