Kampin joulukuoro

”Kampin joulu alkaa kuun vaihteessa monipuolisella tapahtumalla, jonka aikana ostosreissusta muotoutuu oikea kulttuurielämys!”

joulukuoro

Näin lukee Kampin kauppakeskuksen sivuilla. Ylihuomenna lauantaina kello 14.00 Kampin E-tasolla joulutunnelmaa luo 500 hengen suurkuoro, joka laulaa tuttuja ja perinteisiä joululauluja. Joulukuoro koostuu monista kuoroista ja myös HFK on mukana. Eli minäkin siellä jossakin 499 muun kuorolaisen kanssa toivotan joulun alkaneeksi.

Kuoron mukana saa laulaa, joten tulkaahan kaikki lauantaina Kamppiin. Joulupukkikin on paikalla ja tapahtuman päätteeksi on näköjään ihan ilotulituskin. Miten se sitten liittyy jouluun, ei voi tietää, mutta ei kai sillä niin väliä. Sunnuntaina voikin sitten jo laittaa radion Jouluradion taajuudelle.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: