Joulukalenteri luukku 8: Arvonta

teippitarha_6

Tänään joulukalenterin luukusta ilmestyy blogin ensimmäinen arvonta. Kävin viime viikonloppuna Kädentaidot-messuilla Teippitarhan värikkäällä osastolla ostamassa liitutaulutarraa ja pillejä joulukalenteriprojektini luukkuja varten. Siinä teippirullia kuvatessani tuli mieleen, että olisipa kiva järjestää pieni arvonta, jossa palkintona olisi teippejä. Teippejä, joita itse käytän mm. askarteluun ja lahjapakettien koristeluun.

teippitarha_2

Minulla on itselläni tietynlainen historia teippien kanssa. Ei tosin tuollaisten ihanien askarteluteippien vaan isompien ikkuna- ja autoteippien kanssa. Olen nimittäin ollut nuorena monenakin kesänä apuna isäni yrityksessä, joka tekee mm. mainosteippauksia. Aika monta iltaa tuli yhdenkin ison sähköfirman pilkullisia autoja teipattua. Aikamoista. Onneksi Teippitarhasta saatavat teipit ovat vähän sirompia ja helppokäyttöisempiä :)

teippitarha_1

Teippitarha on vuonna 2011 perustettu Pirkkalalainen yritys, jonka tarina alkoi harmituksesta, kun värikkäitä ja kuvioituja teippejä ei saanut Suomesta. Teippitarhan valikoimissa on nykyään todella monipuolisesta ihan kaikenlaisia teippituotteita. Teippien karkkikauppa, niin kuin joskus olen todennut.

teippitarha_5

Mutta takaisin arvontaan. Joulukuun ensimmäinen päivä on erityisen hyvä päivä arvonnalle, ja Teippitarhasta löytyykin jouluisia teippejä vaikka kuinka. Arvonnan palkintona on 15 euron lahjakortti Teippitarhan verkkokauppaan. Voit käyttää lahjakortin mihin tahansa heidän tuotteeseensa. Lahjakortin arvo, 15 euroa, vähennetään ostoskorin loppusummasta.

teippitarha_3

Arvonnan säännöt:
Kerro kommenttiboksissa, mitä sinä tekisit Teippitarhan tuotteilla, jos voittaisit. Muista jättää erottuva nimimerkki tai sähköpostiosoite.

Palkinnon arvo on 15 euroa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 6.12.2013 klo 18.

Postaus on tehty yhteistyössä Teippitarhan kanssa, joka ystävällisesti sponssasi lahjakortin arvontaan. Minä en saanut tästä mitään muuta kuin hyvää mieltä.

P.S. Huomenna joulukalenterista ilmestyy kiva lahjavinkki, johon on käytetty Teippitarhan teippejä.

22 kommenttia

 1. Varmaan ainakin koristelisin lahjapaketit noilla ihanilla teipeillä tai tekisin jotain joulukoristeita. :)

 2. Oi tämä voitto tulis kyllä tarpeeseen, olen just aloittelemaisillani tekemään kortteja ja washiteippejä tarvittaisiin runsaasti lisää. Käyttäisin siis tähän aikaan vuodesta kortteihin ja itse asiassa tarvitsisin myös valkoista teippiä peittämään keittiön kaappien ruskeat reunat…!

 3. Mä olen teippien suurkuluttaja ja perheessä on myös innokas 6-vuotias askartelija. :D Joten teipit tulisivat tarpeeseen. Kortteihin, kirjekuorien sulkemiseen, piirrustusten ripustamiseen, tikkuaskien koristeluun jne jne.. :)

  pienilintu at gmail piste com

  PS. Tervetuloa osallistumaan blogiini Lumoan-arvontaan. <3

 4. Ihana arvonta!
  Ihan ensimmäisenä koristelisin tyhjät lasipurkit, joista on tulossa säilytysvälineitä niin keittiöön kuin muuallekin kotiin :)

 5. Osallistun arvontaan!
  Teippailisin hyllyjen reunat pirteämmiksi ja rakentelisin pilleistä himmelin.

 6. korttien askarteluun käyttäisin, niistä saisi varmasti hienoja joulukortteja!

 7. Koristelisin ainakin joululahjapaketit persoonallisesti. Käyttäisin varmaan myös korttiaskarteluun ja pakettikorttien tekoon.

 8. Voisin askarrella pojan tuleville 1-vuotissynttäreille kutsukortit teippejä apuna käyttäen. Ja varmasti joulupaketitkin näillä kaunistuisi! :)

 9. Käyttäisin teippejä sisustuksessa ja korttien tekemisessä. Myöskin lahjapaketit saavat joskus teippejä koristeeksi.

 10. Paketointiin ehkä raatsisin vähän ja säästeliäästi käyttää, mutta varmaan koristelisin kynttiläjalkoja ja taulun raameja yms.

 11. Rakentaisin vaihtuvia koristekuvioita keittiön valkoisiin (lue tylsiin) kaapin oviin…

 12. Aivan ihana arvonta! Noilla teipeillähän voisi tehdä vaikka mitä. Ihan ensiksi teippailisin lastenhuoneen oveen teippi-joulukuusen, ja sitten ehkä tuunailisin tuikkuja teipeillä.

 13. Pakkaisin upeita joululahjoja ja koristelisin tylsää jääkaapin ovea vähän raikkaammaksi ja pirteämmäksi.

 14. Erilaisia sisustusideoita varmaan googlettelisin netistä ja alkaisin toteuttelemaan. Vaarana tietenkin olisi, että kohtahan sitä olisi kaikki paikat koristeteipattuna. Se voi olla vähän samanlainen ilmiö kuin pensselin ja maalipurkin kanssa; kohta sitä pyörii ympäriinsä ja näkee kaikkialla mahdollisia kohteita. Pitäisi varmaan laittaa itselleen teippikiintiö joka viikolle tai pyytää perhettä huomauttamaan kun alkaa mennä överiksi…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: