Kauniita kirjoja joululahjaksi

Kuten ehkä joulukalenteriluukuista on käynyt ilmi, olen hurahtanut askarteluun. Ja varsinkin paperisellaiseen. Kun Suomalainen Kirjakauppa otti yhteyttä ja toivoi yhteistyötä, vastasin heti, että todellakin. Sain valita itselleni yhden kirjan ja teille muutaman, joista saatte verkkokaupan kautta ostettuna -10 % alennuksen.

suomalainen_2

Valitsin itselleni kirjan (yllätys, yllätys) Paljon iloa paperista, josta löytyy kaikenlaisia ideoita paperin kanssa askarteluun. Jokaisessa ohjeessa on mukana työvaiheet ja tarvittavat tarvikkeet. Lisäksi kirjassa on muutamia kaavoja, joiden avulla askartelu on helpompaa. Vaikka nykyään netistä on helppo löytää ideoita, on joskus ihan kiva tarttua kovakantiseen kirjaan ja istahtaa hetkeksi sohvalle, ilman tietokonetta. Varsinkin minä tarvitsisin paljon enemmän aikaa oikeiden kirjojen kanssa.

suomalainen_3

Kirjat, jotka teille valitsin, kävivät kovan seulan läpi. Valintakriteereinä olivat ajankohtaisuus ja visuaalisuus. Ja niitä näissä kirjoissa kyllä on.

suomalainen_1

(Linkit kirjoihin ovat mainoslinkkejä)

Löytö!
Toteuta 50 yllätyksellistä ideaa

Heitä hyvästit minimalismille ja poimi kotiin uudet värikkäät ja näyttävät ideat. Elämyksellinen kirja innostaa tekemään vanhasta uutta maalaamalla, ompelemalla ja kunnostamalla. Kirja opastaa 50 teeseitseprojektiin ja näyttää, miten ne voi yhdistää tyylikkäästi sisustukseen.

Tämä kirja on visuaalista ilottelua. Upeita kuvia ja värejä. Tämän voisin hankkia myös itselleni.

Jouluiloa kierrätysmateriaaleista
30 askartelu- ja ompeluprojektia

Jouluna pitää nauttia ja oleilla, jouluvalmisteluista ei saa stressaantua. Hauskat ja helpot joulunaluspuuhat virittävät oikeaan tunnelmaan. Jouluiloa on raikas ja värikäs kirja täynnä helposti toteutettavia iloisen kitsimäisiä askartelu- ja ompeluprojekteja, joiden lähtökohtana on kierrätys ja kirpputorilöydöt.

Tämä kirja taitaa olla yksi joulun blogisuosikeista.

Joulusatuja (+cd)
24 satua joulun odotukseen

Liisa Kallion valloittavasti kuvittamasta joulusatukokoelmasta löytyy satu jokaiselle joulukuun päivälle jouluaattoon asti. Joulun alla tontut ja haltijat liikkuvat tavallista enemmän ihmisten ilmoilla ja meidänkin on mahdollista nähdä niistä vilaus. Jokainen päivä on täynnä taikaa, ja kaikenlaista hauskaa ja yllättävää voi sattua. Anni ja Eeki lähtevät viemään mummi Lyydia Rubiinisydämelle jouluhyasinttia, mutta tuttu mäki onkin muuttunut erilaiseksi kuin ennen. Hiiret näkevät Valottaren kulkueen, kätevä mummo ei arvaakaan miksi hän on niin kätevä ja Elmukka pääsee vierailulle saunatontun kotiin.

Tähän Joulusatuja-kirjaan liittyen haluaisin vinkata parista jutusta.

Kirjailija Tuutikki Tolonen lukee Lasten omassa radiossa Joulusatuja-kirjasta yhden tarinan päivittäin jouluaattoon asti. Sadut luetaan joka päivä klo 7.00, 10.00, 13.00, 16.00 ja 20.00.

Annantalossa on meneillään kuvitusnäyttely, jossa tutustutaan Joulusatuja-kirjan joulusatuihin. Lisäksi Annantalon henkilökunta lukee joulusadun joka arkipäivä klo 12. Maanantaina 9.12. Annan-päivän Kirjatreffeillä voi tavata itse kirjan tekijät Tuutikki Tolosen ja Liisa Kallion.

Kaikista näitä neljästä kirjasta saatte siis Suomalainen.comista tilatessanne -10 % alennuksen, koodilla Aaniala1113. Alennuskoodi on voimassa 15.12. asti.

Toivotteko te kirjoja joululahjaksi?

Postaus on tehty yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. Minä sain palkkioksi valitsemani kirjan, te alennuskoodit upeisiin kirjoihin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: