Taloyhtiön kuusijuhla

kuusijuhla

Taloyhtiössämme vietetään joka vuosi kuusijuhlaa, jossa julistetaan joulurauha kaikille asukkaille. Tarjolla on glögiä ja pipareita, ja laulamme yhdessä joululauluja. Muutamana vuotena olemme talonyhtiön laulavien tyttöjen kanssa järjestäneet Lucia-kulkueen, mutta tänä vuonna kaikilla oli niin kiire, että se jäi tekemättä.

On hienoa, että taloyhtiössämme yritetään pitää yhteishenkeä yllä. Kuudestakymmenestä kodista tosin vain pieni osa on yleensä paikalla näissä juhlissa, mutta ainakin heidän kesken sitten tutustutaan paremmin. Meidän rappu taitaa olla aina parhaiten edustettuna :)

2 kommenttia

  1. Näistä kahdestakin kuvasta jo tuli tosi ihana fiilis tänne mun kotiin saakka :-) Mukavaa viimeistä viikkoa ennen joulua!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: