Joulukalenteri luukku 26: Virkatut joulupallot

joulu26_1

Virkkasin muutaman pallon kuusenkoristeeksi. Ei ollut alku ihan helppoa, koska olen virkannut viimeksi… noh, ehkä 15 vuotta sitten. Alunperin ajattelin tehdä pallot Onnen omenia -blogin ohjeella, mutta eihän siitä mitään tullut. En siis tiennyt, mikä on kiintosilmukka tai mitä tarkoittaa ”kaksi silmukkaa yhteen”. Jep. Mutta periksihän ei tietenkään voinut antaa, joten oli pakko etsiä apua Youtubesta. Tätä videota minä sitten tuijotin ja yritin pysyä virkkaajan perässä. Pari-kolme-neljä kertaa videon katsottunani osasin kirjoittaa ohjeen ylös ja sitten niitä palloja alkoi syntyä. Nämä päätyvät joulukuuseen, kun sellainen jostakin saadaan hankittua.

joulu26_2

joulu26_3

This is my Christmas calendar day 26: DIY Crochet ball

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: