Joulukalenteri luukku 29: Lumihiutale

joulu29_1

Huomaa, että joulukalenteria on jäljellä enää muutama luukku, sillä en tätäkään hienoa lumihiutaletta tehdessäni muistanut ottaa välikuvia. Löysin kuitenkin netistä ohjeen, jos joku haluaa ja jaksaa vielä askarrella. Olisi ollut ihanaa, jos jouluna olisi nähty oikeitakin lumihiutaleita, mutta taitaa jäädä hiutaleet nyt vain paperisiksi.

joulu28_2

joulu28_3

This is my Christmas calendar day 29: DIY Snowflake

2 kommenttia

  1. Oih, tämä näytti niin ihanalta että oli pakko kokeilla heti kun tässä on muut jouluvalmistelut koristeluita lukuunottamatta valmiina! Tällainen poropeukalo-aloittelijakin onnistui :) Kiitokset kivasta ohjeesta ja oikein hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: