Vuosi 2014 on parempi vuosi

Vuosi 2013 on ollut hieman ristiriitainen vuosi. On ollut ihan todella rankkaa henkisesti. Mutta kun selasin vuotta taaksepäin ja etsiskelin vuoden parhaita paloja, huomasin, että kyllähän sieltä löytyi myös hurjan paljon ihania asioita ja tapahtumia. Toivon kuitenkin, ehkä ihan rehellisesti ensimmäistä kertaa elämässäni, että ensi vuosi olisi hippasen pikkasen parempi. Luulen myös, että näin tulee olemaan. Alkuvuoden blogipostauksia lukiessani kävi myös ilmi, että vuosi on parantunut loppuun päin mentäessä. Ainakin näin äidin henkisen hyvinvoinnin saralla, koska tajusin oman ajan tärkeyden.

Tammikuussa pikkutyyppi täytti puoli vuotta ja minä tuunasin mm. vanhan pianotuolini.

tammikuu1

tammikuu2

Helmikuussa nautimme lumesta ja pakkasesta. Pikkutyyppi koko ensimmäisen pulkkamäkensä. Sormiruokailua oli harjoiteltu jo kuukauden verran, ja ravintolapäivänä pikkutyyppi pääsi sormiruokailemaan muiden pienten kanssa.

helmikuu2

helmikuu1

Maaliskuussa nautimme musiikista Nalle Nappisilmän –kummikonsertissa. Kävin elämäni ensimmäisillä lastenvaatekutsuilla.

maaliskuu1

maaliskuu2

Huhtikuun alussa vietimme viikon Levin lumisissa maisemissa. Piipahdimme myös Kreetalla, jossa sää ei ollut ihan niin helteinen kuin toivoimme.

huhtikuu2

huhtikuu1

Toukokuussa istuimme tumput kädessä Ullanlinnanmäellä. Pikkutyyppi muutti perhepedistä omaan sänkyyn, ja omaan huoneeseen. Vietin omaa ensimmäistä äitienpäivää, ja otin omaa aikaa käymällä Josh Grobanin konsertissa.

toukokuu1

toukokuu2

toukokuu3

Kesäkuussa riitti hellettä. Mutsiporukalla istuimme Stadikan varjoissa ja polskuttelimme lasten kanssa altaassa. Neljän päivän luksusloma Nizzassa ja Cannesissa oli ehkä paras loma ikinä. No, silloin se tuntui siltä, koska se loma tuli todella tarpeeseen.

kesakuu1

kesakuu2

kesakuu3

Heinäkuussa pikkutyyppi täytti vuoden. Ihana suloinen pieni poikani ei ollut enää vauva. Yksivuotias pääsi mummin moottoriveneellä viikonloppureissulle. Heinäkuu oli miehen lomakuukausi, joten reilun viikon verran purjehdimme Turun saaristossa. Pikkutyyppi oli menossa mukana kuin vanha purjehtija. Nukkui siis suurimman osan purjehdusajasta. Mutta tykkäsi lampaista.

heinakuu1

heinakuu2

heinakuu3

heinakuu4

heinakuu5

Elokuussa ystäväpariskunta sai toisensa ihanissa maalaishäissä. Minä kävin istumassa Punaisessa mekossa ja ilmoitin, että meille ei tule toista lasta. Riittääpähän yhdet silmät SnadiStadissa. Firman mahtavissa kesäjuhlissa napsin kuvia PMMP:stä. Elokuussa aloitin myös kauan haaveilemani harrastuksen, telinevoimistelun.

elokuu1

elokuu2

elokuu3

elokuu4

Syyskuussa intouduin tekemään enemmänkin DIY-juttuja. Puusta syntyi mm. vaaterekki ja lelulaatikko. Pikkutyyppi pääsi katsomaan isoja kissoja. 17.9. pikkutyyppi otti ensimmäiset kunnon askeleensa ja minä valitsin pieneksi menneitä vaatteita kirpputorille. Ai juu, ja aloitin kuoron.

syyskuu1

syyskuu2

syyskuu3

Lokakuussa pääsimme taas nauttimaan hienosta musiikista. Käytiin myös vähän testaamassa junan lastenvaunua. Kiertävä mutsilounasvuoro ajoittui lokakuulle ja Halloweenia juhlittiin niin kotona kuin Lintsillä. Lokakuussa juhlittiin myös äitini 60-vuotissynttäreitä ja minä osallistuin Vauvakassikeräykseen.

lokakuu1

lokakuu2

lokakuu3

lokakuu4

Huh, joko ollaan marraskuussa. Silloin vietimme tietysti isänpäivää. Kävimme myös risteilyllä ja pikkutyyppi juoksi pitkin käytäviä. Indiedaysin blogipirskeissä tapasin kivoja ihmisiä. Aloitin myös blogin joulukalenterin.

marraskuu1

marraskuu3

marraskuu4

marraskuu5

Joulukuu alkoi kivasti pikkutyypin jouluaiheisella laulutunnilla. Jokavuotinen piparkakkutalo vaihtui junaan. Kuoron erittäin onnistuneella, mutta hotellielämäpainotteisella, joulukonserttikiertueella tuli käytyä mm. Porissa. Jos ei joululaulujen laulamisesta tullut joulufiilistä, viimeistään kotiin tuotu ja blogijoulukalenterin askarteluilla koristeltu joulukuusi sai sellaisen aikaiseksi.

joulukuu1

joulukuu4

joulukuu2

joulukuu3

Kyllähän sitä on vuoden aikana taas ollut jos minkälaisia hetkiä ja tapahtumia. Tämä vuosi jää historiankirjoihin myös siinä, että se oli äitiyslomavuosi. Ensi viikolla palaan töihin ja vaikka olen sitä odottanut innolla, nyt on alkanut hieman kauhistuttaa. Eihän tuota pientä voi vielä laittaa päiväkotiin! Enää viikko näitä leppoisia päiviä, jolloin voi olla vaikka koko päivän yöpuvussa. Mitenkähän elämä taas ensi viikolla muuttuu ja mitä vuosi 2014 tuokaan tullessaan?

2 kommenttia

    1. Kyllä niitä hyviä juttuja sitten lopulta aika paljon löytyi :) Hyvää uutta vuotta!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: