Tulostettava kalenteri 2014

kalenteri3

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille. Meidän uuden vuoden aatto vietettiin rennosti Tampereella isäni luona. Kävimme katsomassa kello 22 Tampereen kuulemma historian hienoimman ilotulituksen. No, olihan se aika mahtava, vaikkakin tosi lyhyt. Ja minulta se lopulta meni vähän ohi, kun hyssyttelin itkevää pikkutyyppiä. Ilotulituksen äänet kun olivat sitten kuitenkin liian pelottavia. Olisi pitänyt muistaa kuulosuojaimet.

kalenteri2

Joulukalenterin viimeinen luukku jäi postaamatta väsymyksestä ja ajanpuutteesta johtuen. Mutta koska kyseessä oli vuoden 2014 tulostettava kalenteri, ajattelin, että sen voi postata myös 1.1.2014.

kalenteri1

Tein siis tuollaisen kalenterin itselleni (viime vuonna vähän eri kuvioilla), koska yleensä verkosta ladattavissa kalentereissa viikko alkaa sunnuntaista. Ja minusta se on häiritsevää, koska oma viikko alkaa aina maanantaista.

Alla olevasta linkistä voit tulostaa kalenterin myös itsellesi (A4-kokoiselle paperille). Olkoon se minun uuden vuoden lahjani teille ihanille lukijoille!

Printtaa, leikkaa ja ripusta kalenteri 2014

4 kommenttia

 1. Minuakin häiritsee, jos viikko ei ala maanantaista! Iso kiitos kauniista ja yksinkertaisesta kalenterista!

 2. Kiva kun jaksat pitää blogia jossa jaat kivoja juttuja muillekin. Mutta ajattelin kertoa että ei tuo oikean hiirennapin klikkauksen estäminen sivusi koodissa mitään oikeasti estä: yhdellä googlauksella tulee sivullinen eri pluginejä mihin tahansa selaimeen jolla tuon voi kiertää, jotka asentuvat yhtä nappia painamalla. Pystyn siis lataamaan tällä sekunnilla minkä tahansa hienoista kuvistasi. Tykkään surffailla siten että avaan uudet kiinnostavat linkit aina uuteen ikkunaan jolloin lukujärjestys säilyy: sinun blogisi kuvanvarkausestoyritys estää myös tämän, ja se on todella, todella häiritsevä ja lukukokemusta huomattavasti ärsyttävä ja haittaava tekijä. Joudun siis käyttämään tällaista pluginia, vaikken kuviasi haluakaan varastaa. Ihan oikeasti haluan vain navigoida netissä hyväksi havaitsemallani ja siihen tottuneella tavallani.

  Hyvää uutta vuotta kuitenkin, mieti tahollasi olisiko jokin muu keino estää kuvavarkauksia parempi kun tämä nykyinen. Vinkkejä löytyy kyllä netistä!

  1. Moi Ohikulkenut

   Jaan niin mielipiteesi, koska myös minua ärsyttää ihan suunnattomasti, kun klikkaan hiiren oikeaa näppäintä enkä saakaan sivua aukeamaan uuteen välilehteen. Omassa blogissani olen yrittänyt tehdä niin, että linkit aukeavat automaattisesti uuteen välilehteen, kun niitä klikkaa ihan normaalisti. Tiedän myös, että ihan kuka tahansa voi kuvani kopioida vaikka ihan ruutukaappauksen ottamalla, mutta tuo nykyinen tapa nyt oli vähän sellainen nopea kikka. Toisaalta nykyään melkein kaikissa kuvissani on vesileima, joten ehkä tuosta pikakikasta pitäisi luopua.

   Kiitos kommentistasi :)

   -outi

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: