Pelottava ilotulitus

_MG_8268

Meidän uudenvuodenaaton juhlinnat olivat rauhalliset. Olimme isäni luona Tampereella. Kävimme saunassa, söimme, joimme muutaman lasin viiniä, seurasimme pikkutyypin menoa, vietimme lyhyen uusinnan joulusta lahjapaketteja availlen, napsimme kuvia, kävimme katsomassa Laukontorin ilotulituksen (joka oli pikkutyypin mielestä erittäin pelottava ja miehen mielestä erittäin outoa, koska se oli jo klo 22), laitoimme pikkutyypin nukkumaan, söimme lisää, avasimme kuohuvan ja kilistimme uutta vuotta tasan klo 00.00. Nukkumassa taisin olla jo puoli yksi.

_MG_8063

En tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia. Eivät ne kuitenkaan koskaan pidä. Toiveenani on ainoastaan, että tämä vuosi olisi edeltäjäänsä huomattavasti parempi, kaikkien asioiden suhteen. Ja siihenhän voin vaikuttaa suuresti minä itse.

_MG_8171

_MG_8154

_MG_8159

_MG_8178

_MG_8156

_MG_8215

_MG_5228

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: