Pikkutyypin huone

Taisi ottaa ensimmäinen päiväkoti-työ -viikko vähän koville sekä äidillä että lapsella, nukuttiin nimittäin eilen kolmen tunnin päikkärit. Ja silti tuntuu, että on ihan koomassa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun nauroin hervottomasti älyttömille iPhonen automaattisille tekstiviestikorjauksille, joita netistä löytyy nykyään vaikka kuinka paljon, mietin, että nyt ei ole kaikki ihan kotona. No, viime yökään ei sitten mennyt ihan täysin nappiin, koska isompi kissamme päätti mouruta puolet yöstä. Ja kun vielä aamullakaan klo 6 mouruntaan ei oltu vastattu, päätti Nemo, että jos ei huomiota saa mourunnalla niin ehkä sitten oksentamalla. Kiitti vaan, ei sitten oikein uni enää tullut siivousoperaation jälkeen. Onneksi teen nelipäiväistä viikkoa, joten huomenna on vielä aikaa keräillä itseään.

huone7

Jatketaan tätä minikotiesittelyä pikkutyypin huoneella. Se on tosiaan asunnon ainoa makuuhuone, mutta nyt se on pikkutyypin huone. Emme ole vaihtaneet tapettia emmekä varmaan vaihdakaan, mutta missään ei onneksi lue, että lastenhuoneen tapetin pitäisi olla jotenkin lapsellinen.

huone3

Halusin saada lelut pois lattialta, joten ostin muutama korin, jotka mahtuivat mainiosti Ikean Bestå-kaappiin, josta poistin ovet. Itse olisin toki halunnut pitää ovet, koska se olisi ollut siistimmän näköistä, mutta sitten pikkutyyppi ei olisi saanut leluja pois kaapeista. Joten nyt kaappi on avonainen. Junarata on kaapin päällä, joten se on aina valmiina leikkiä varten.

huone4

Lelukaappia vastapäätä olevalla seinällä on muutama hylly, jossa on mm. tekemäni aakkostaulu, joitakin ”sisustuselementtejä” sekä kauniita kirjoja. Ja se itse tehty vaaterekki, joka on ehkä maailman käytönnöllisin, koska ei tarvitse etsiä vaatteita laatikon pohjalta.

huone8

huone6

huone5

Pikkutyypin isän ukin tekemä keinu pitäisi maalata, tarvikkeet ovat jo valmiina, mutta aika pitäisi jostain pihistää. Huoneessa on myös omasta lapsuudenkodistani peräisin oleva vanha tuoli (luultavasti jotain rokokootyyliä), vaikka se ei niin sisustukseen sovikaan. Mutta sillä on tunnearvoa ja muutenkin tykkään siitä. Sitten kun on ylimääräistä rahaa, se pitäisi kunnostaa oikein kunnolla.

huone10

Se, mikä ei näistä kuvista näy, on huoneen näkymät yli kattojen Tuomiokirkolle. Sen voi nähdä vaikka tästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: