Think bigger

Mies ”löysi” syksyllä Twitterin. Minä löysin twiiteistä postauksen, jossa oli linkki julistekauppaan. Koska jouluun oli vajaa viikko, en olisi kerennyt saamaan julisteita jouluksi, joten suoraan sanottunut matkin ja törkeästi. Mutta eikös se niin mene, että kun joku kopioi, se yleensä tarkoittaa erinomaista alkuperäistä ideaa. Avasin Illustratorin ja tein miehelle lahjaksi kuusi A4-kokoista julistetta, jotka kävin tulostamassa lähipainossamme. Toivotaan, että joku niistä päätyi työpaikan seinälle.

Minä sain lahjaksi Hyvän elämän.

whatever

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: