Reppu

Ostin pikkutyypille valjasrepun. Ajattelin, että sitä voisi käyttää kaupungilla, pikkutyyppi kun nykyään haluaa vain kävellä ja vauhti on joskus aika kova. Vaunuissa ei kovin kauaa viihdytä ja oma tahto kyllä kerrotaan ihan kuuluvasti.

No, reppu tulikin käyttöön samantien. Sen kanssa voi lukea kirjaa, työntää kärryjä, leikkiä Duploilla ja autoilla. Sen kanssa on superkivaa juosta, sinne voi laittaa paloauton ja sen kanssa mentäisiin suihkuunkin, jos äiti vain antaisi luvan.

reppu5

reppu1

Reppu tuodaan päivän aikana äidin eteen monta kertaa ja sanotaan ”essu, essu”. Kovasti olen yrittänyt sanoa, että se on reppu eikä essu, mutta ehkä se laitetaan pikkutyypin mielestä päälle jotenkin samantapaisesti kuin ruokaessu. No, eipä sillä nimellä niin väliä, tärkeintä on kiva reppu.

reppu4

reppu3

Pikkutyypin Skip Hop -reppu on ostettu Taikamaasta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: