2 x diplomi-insinööri

Miehen veli ja tämän tyttöystävä valmistuivat loppusyksystä diplomi-insinööreiksi. Juhlimme heitä viime lauantaina sukulaisten seurassa. Pikkutyyppi leikki koiran kanssa, mies keskusteli jonkun sukulaisensa kanssa työ- ja kamera-asioista, ja minä kuvasin huurteista parveketta. Luin myös pari sivua tyttöystävän dippatyötä, ja sanotaanko näin, että mietin hetken olenko itse joskus ollut yhtä älykäs. Päätin, että olen, mutta kouluajoista nyt vaan on niin paljon aikaa, että enää ei tunnu siltä. No, kohta varmaan taas tuntuu, koska pitäisi itsekin aloitella sitä Taiteen maisterin lopputyötä. Millähän ajalla, kysyn vaan.

_MG_0277

_MG_0286

_MG_0304

_MG_0302

_MG_0299

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: