Keltainen takki ja muuta kivaa

vaate5

Kun työpaikka on viiden minuutin päässä kotoa ja päiväkoti siinä välissä, ei tule nykyään paljon keskustassa käytyä. Kun ei muutenkaan ole ylimääräistä aikaa, voi shoppailun onneksi tehdä netissä. Olen monta kertaa klikkaillut Nextin verkkokaupassa vaatteita ostoskoriin, mutta en ole vielä kertaakaan saanut niitä maksuun asti. Kunnes viime viikolla sain painettua osta-nappia. Edullisia ja kivan näköisiä vaatteita. Vielä en osaa laadusta sanoa.

vaate3

Tilasin pikkutyypille hieman keväistä takkia ja pipoa. Ja tuo toppaliivi on ehkä maailman suloisin pikkutyypin päällä. Ja niin pehmoinen sisältä. Pikkutyyppi kyllä näytti ihan minityypiltä, sen verran muhkea liivi on. Mutta eiköhän tässä ole vielä kevätkeleihin aikaa, joten pikkutyyppi kerkiää hieman tuosta vielä kasvaa.

vaate1

vaate2

vaate6

Lisäksi ostin tuollaisen harmaan 3-in-1 teknisen takin H&M:ltä. H&H:n lasten takeista ei ole kokemusta, mutta ainakin tuo tuntui ihan laadukkaalta, ja plussaa on irrotettava fleeceliivi. Ehkä tässä on nyt kevään takit…

vaate4

6 kommenttia

 1. Äää mitä ihania!!! Mä harvoin ihastelen näitä lastenvaatteita, mutta nextillä on kyllä niin kivoja ja halvalla että sait mut taas kliksuttelemaan sinne… Mitään vaatteita ei ehdottomasti tarvita pojalle! Ainakaan tollaista keltaista takkia….

  1. No eiks ookin söpöjä! Eihän mekään periaatteessa mitään oltas tarvittu, mutku…

 2. Nextin vaatteet ovat olleet suuri hitti kummityttöjemme keskuudessa. Ilmeisesti ihan kestäviäkin ovat olleet, mutta se söpöyshän noissa ekaksi osuu silmiin :)

  1. Kiva kuulla, että vaatteet on hyvälaatuisia. Ja on kyllä tuo verkkokauppa täynnä toinen toistaan ihanampia vaatteita, että oli vähän hankaluuksia olla ostamatta enemmänkin :)

   1. Oi, mikä ihana tuo keltainen takki! Tää lähti nyt Nextiin kaupoille ->

   2. Varo vaan, siellä voi kukkaro kärsiä :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: