Paperikauppa Papershop

ps_2

Fredrikinkadulle, tänne Helsinkiin, on avattu uusi karkkikauppa. Nimittäin papereiden karkkikauppa, Papershop. Piipahdin liikkeessä viime viikolla ja kyllä se olikin upea. Tällaiselle kaunista paperia rakastavalle Papershop on silmänruokaa, papereiden hypistelyä, ihastelua ja huokauksia. Liikkeessä on mitä kauniimpia paperiarkkeja, kortteja ja muistikirjoja. Voisin ostaa kaiken.

ps_3

Papershopin tiloissa toimii myös painoateljee Studio Unicco, josta saa aivan ihania kohopainettuja kutsuja ja kortteja. Pikkutyypin ristiäiskutsuthan painettiin Uniccossa, ja olikin hieno nähdä, että se on saanut nyt kunnon tilat Papershopin yhteydestä.

ps_12

ps_11

ps_4

ps_7

ps_10

ps_8

ps_1

ps_5

ps_13

ps_6

ps_9

4 kommenttia

    1. Kannattaa! Nämä ihanat pikkuputiikit kyllä tuovat aina kivan lisän kaupunkikuvaan :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: