Pikkutyypin oma pöytä

poyta2

Kävin pari viikkoa sitten Huuto.netin tarjontaa läpi lastenpöytien suhteen. Halusin jotain muuta kuin Ikeaa, vaikka se olisikin ollut helppo ja edullinen vaihtoehto. Riihimäeltä löysin tällaisen suloisen paketin. Sopii erinomaisesti meille, koska näissä on jotain samaa kuin meidän Artekin keittiönpöydässä. Varsinkin nuo tuolit ovat ihan ylisöpöt. Niissä pitää muuten minunkin istua, monesti käy käsky ”istumaan”. Niin ja sitten kuuluu ”kiinni” eli tuoli pitää laittaa kunnolla kiinni pöytään. Minä vaan siinä välissä vähän hengittelen, kun en enää ihan ole tuoleihin sopivaa kokoa.

poyta1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: