Punainen takki

Viimeinen kuukausi on mennyt täysin töiden, pikkutyypin ja oman ”salaisen” projektini kanssa. Blogi on jäänyt aivan hunningolle, koska ei vain ole ollut aikaa ottaa kuvia tai jaksamista kirjoittaa kuulumisia. Mutta olen asettanut projektini livetyksen deadlineksi ensi viikon, joten silloin ehkä on taas aikaa enemmän. Sitten tekin pääsette näkemään, että mitä ihmettä täällä ruudun toisella puolella on oikein väsätty.

reima4

Yllättäen, kun tietokoneella suurin osa valveajasta menee, on kummasti kuitenkin aikaa vähän tehdä nettiostoksia. Yhden ihan oman jutun sain tänään postista, siitä vielä myöhemmin tällä viikolla. Nyt kuitenkin pikkutyypin juttuja.

Reimalla oli viime viikolla -50 % suuresta osasta viime kauden talvivaatteita ja minä tietysti jahkasin liian kauan, joten prosenttiluku vaihtui neljäänkymmeneen. No, ostin kuitenkin pikkutyypille talvitakin ja housut kokoa 92, ensi talvea ajatellen. En tiedä, että onko Reiman koot jotenkin outoja, mutta housut olivat valtavat ja takki puolestaan melkein sopiva nyt, vaikka pikkutyyppi on vasta 80 senttiä. Eli ei taida takki kyllä enää mennä ensi talvena. Kummat kokoerot. Voi toki olla, että pikkutyypin yläkroppa on jotenkin isompi kuin jalat, mutta ihan normaalilta hän kyllä mielestäni näyttää. En kuitenkaan lähtenyt takkia takaisin lähettämään, koska se oli niin ihana. Toivotaan, että se menisi vielä ensi talvena.

reima1

Olen jotenkin alkanut fanittaa Reimaa viime aikoina. Ehkä se on se suomalaisuus. Tai sitten heidän mallistonsa on vain parantunut valtavasti. Tämänkin vuoden ulkovaatteissa olisi vaikka kuinka monta ihanuutta. Pari pipoa kävinkin hakemassa Forumin Jesperistä kevättä (joka ei sitten tullutkaan) ajatellen. Pipot olivatkin kuitenkin yllättäen vähän liian isoja. En ilmeisesti vaan osaa ostaa oikean kokoisia vaatteita.

reima3

Pikkutyypistä on, vaatteen koosta huolimatta, hauskaa kokeilla uusia vaatteita, ja tokihan kaikki pitää pukea kerralla päälle. Yritin ottaa toisen pipon pois, mutta huutohan siitä tuli. Näissä kuvissa olemme juuri tulleet tarhasta, joten pientä punaposkisuutta ja räkänenäisyyttä on havaittavissa. Mutta eihän se menoa haittaa.

reima2

Tuo reikä sukassa saattaa kyllä menoa vähän haitata. Pitäisiköhän leikata pikkutyypin kynnet? Tai parsia muutamat sukkahousut…

2 kommenttia

  1. Reimalla on kyllä isot koot; tuli havaittua kun tilasimme kummitytölle haalareita. Mutta mahtuupahan sitten vastavuoroisesti pitempään päälle :) Innolla niitä on nytkin pidetty, vaikka lahkeissa mittaa aika reippaasti. Reiman vaattet ovat myös hyvännäköisiä, oli oikein valinnanvaikeus kun kivoja vaihtoehtoja oli niin paljon!

    1. Housut oli meilläkin tosi isot, mutta en kyllä tajua, miten toi takki olikin aika jämpti jo nyt. Toki toppatakin alle voi laittaa vähän vähemmän päälle, joten ehkä se menee vielä ens talvena.

      Reima on kyllä parantanut noissa ulkonäköasioissa, oli tosiaan valinnanvaikeus, mutta johonkin täytyy raja vetää, ettei mene heti koko palkka :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: