Patja rullalla

patja1

Pikkutyypin mummi oli pari viikkoa sitten yökylässä ja haimme vintiltä patjan. Oi että se olikin hauska patja. Sen läpi pystyi menemään kovaa vauhtia, ja toisessa päässä odotti äiti, toisessa kissa. Voisiko enää hauskempaa olla! Patja laitettiin pussiin käytön jälkeen, mutta se jäi odottamaan vintille vientiä. Muutaman päivän se kerkesi olohuoneessa seisomaan, ja aika monta kertaa se myös pussista lattialle uudelleen tunneliksi taiteltiin.

patja2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: