Streat Helsinki ja syömättömät ruoat

Mulla oli suuria suunnitelmia lauantain Streat Helsinki -katuruokafestaria varten: Kivoja katukeittiöitä, herkullisen näköisiä (ja makuisia) ruoka-annoksia, auringonpaistetta ja iloisia ihmisiä. Ja kaikki tämä ikuistettuna kuviin. No, kaksi jälkimmäistä kyllä toteutui, mutta katukeittiöt ja ruoka jäivät totaalisesti kokematta. Oli nimittäin niin paljon ihmisiä, että pelkästään ruoan jonottamiseen olisi saanut kulumaan tunteja, puhumattakaan siitä, että yrität jotenkin selvitä rattaiden kanssa siinä ihmismäärässä. Pari kertaa erehdyimme astumaan sivuraiteelle (tupaten täynnä olevalle kapealle pikkukadulle), ja lopulta annoimme periksi. Kävimme sitten jätskillä Cafe Aallossa.

streat_0

Ihan kiva, että tällaisia tapahtumia järjestetään, ja ihan kiva, että järjestäjät eivät osaa odottaa niin paljon väkeä, että homma ei oikein toimi. Ihan kiva siksi, että lauantain ihmismäärästäkin huomaa, että Helsingissä voisi olla useimminkin tällaisia kivoja tapahtumia. Vähän isommassa paikassa vain, kiitos.

streat_1

streat_3

streat_6

streat_4

streat_8

streat_5

streat_7

streat_9

streat_10

streat_11

2 kommenttia

  1. Itsellänikin oli korkeat odotukset, mutta jonot olivat niin pitkät, että kahdessa tunnissa saimme yhdet annokset ja mieheni vielä osteriannoksen, siihen kojun olivat lyhimmät jonot. Taskussa olivat leffaliput, enempään ei ollut aikaa…

    Tapahtuman suosio osoittaa, että laadukkaalle katuruoalle olisi enemmänkin tilausta jatkuvasti, eikä vain tällaisissa erikoistapahtumissa. Toivottavasti virkamiehet pääsevät sopuun keskenään myyntipaikkojen hinnoista, luvista ja vaatimuksista, joita yrittäjille asetetaan.

    1. Oi, te sentään saitte jotain syötävää ja niitä mainitsemiani herkullisen näköisiä ruokakuvia :) Me ei edes yritetty, kaikki jonot näytti niin epätoivoisen pitkiltä.

      Katuruoka on nykyään jo niin ”hienoa”, että sana katuruoka ei kuvaa sitä laatua, mitä ruoka tänä päivänä on. Joten kyllä, lisää kojuja kaupunkiin, eihän sen pitäisi olla keneltäkään pois.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: