Flunssasta lastenmaailmaan

Huh, nyt alkaa flunssa vihdoin talttumaan. Viime yönä nukuin melkein kokonaan heräämättä hirvittävään yskimiskohtaukseen, johon edellisinä öinä heräsin ihan liian usein. Kun pää ja yläkroppa pitäisi yrittää pitää pystyasennossa, eikä sellaisessa asennossa todellakaan pysty nukkumaan, eivät yöt ole menneet kovinkaan rentouttavasti. Nenäliinoja on kulunut taas saavillinen ja jouduin sitten kuitenkin turvautumaan nenäsuihkeeseen, koska tukkonenällä nukkuminen on sekin mahdotonta. Nenäsuihkeet vaan jostain syystä saavat mun nenäni aina ihan kipeäksi eikä se edesauta muutenkin huonoa oloa.

Rappujen nouseminen viidenteen kerrokseen ottaa kunnolle, perillä tuntuu, että nyt lähtee henki. Ei varmaan muuten, mutta tuo yksi kymmenkiloinen tyyppi kun on nykyään päättänyt, että päiväkodista kotiintulo on pelkkää he…ttiä. Käytännössä tarkoittaa siis sitä, että itse ei suostuta rappuja kävelemään (okei, viisi kerrosta voi olla vielä vähän haastavaa), mutta jos otan syliin, ei sekään ole hyvä. Kanna siinä nyt sitten rimpuilevaa lasta, kun flunssan tuskanhiki nousee jokaiseen ihohuokoseen, ja yritä olla hengissä viiden kerroksen jälkeen. No, elossa ollaan ja huomenna mennään taas töihin parin päivän kotona hengittämisen jälkeen.

inkajaniko_1

Tässä kuitenkin ihan asiaan liittymättömiä kuvia. Viime viikolla Levillä huomasin mainoksen tuollaisesta lastenmaailmasta, Levin ”Hoplopista” ja kävimme testaamassa paikan pikkutyypin kanssa perjantaina. Inka ja Niko oli miniversio näistä pääkaupunkiseudun puuhamestoista, ja oikein hyvin siellä saatiin aikaa kulumaan. Liukumäki oli taas kaikista kivoin; sitä mentiin yksin, autojen ja äidin kanssa. Myös pallomeren pallot kiinnostivat; niitä oli kiva heitellä ja maistella. Bakteerit kiittää.

inkajaniko_2

inkajaniko_8

inkajaniko_7

inkajaniko_10

inkajaniko_6

inkajaniko_5

inkajaniko_4

inkajaniko_9

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: